így kezdődött...

2010.03.20. 22:38

"Te munkás hélóta geci" - Király Andrásnak, a Jobbik szóvivőjének élményvideója


Király Andrásról, a Jobbik egyik szóvivőjéről olyan fotók és videók jelentek a világhálón, amelyek éles ellentétben állnak a pártban vallott értékrendjével. Ennek egyik jellemző darabja az alábbi videó, amelyet görögországi útján készített, pontosabban Thesszaloniki belvárosában.

A fotók és a videók közlése után Király András lemondott a pártbeli tisztjéről. Döntését azzal indokolta, hogy " nem kockáztathatom, hogy a Jobbikot további övön aluli és aljas támadások érjék rajtam keresztül".

Dúró Dóra, a Jobbik egyedül maradt szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, "Király Andrásról volt barátja évekkel ezelőtt készítette a felvételeket. Összevesztek, e miatt kerülhettek most ezek az internetre".

Forrás: Index

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helota.blog.hu/api/trackback/id/tr51855572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása